Van design naar realisatie

Wij bouwen
WordPress websites
op maat.

Hoe gaan we te werk

Website realisatie afbeelding 2- Paperblue

Verzamelen van content

Om te beginnen aan de realisatie van de website hebben we een aantal aspecten nodig. Een killer ontwerp! Een huisstijl, teksten, menustructuur, afbeeldingen en video’s.
Website realisatie afbeelding 3 - Paperblue

Realisatie op testomgeving

We werken het ontwerp uit en richten alle functionaliteiten uit op de (test)omgeving. We werken terwijl je mee kan kijken. Waarbij we ook de uiteindelijke content vullen.
Website realisatie afbeelding 4 - Paperblue

Testen en controleren

Wanneer alles staan gaan we bezig met de verschillende formaten. Waarbij de laatste feedback verwerkt kan worden. Testen of alle koppelingen en formulieren goed werken.
Bij Harco voel je de motivatie om echt iets gedenkwaardigs neer te zetten. Met een ontwerp waar je zelf door verrast wordt en dat je eigenlijk direct met de hele wereld wilt delen.
Die energie benut hij maximaal bij het bouwen en houdt hij vast tot het einde, wat ook de reden is dat ik zo graag met hem samenwerk aan websites!
Lars Wendel
Ongewikkeld & Merkze
Paperblue, of te wel Harco. Is een professionele en een zeer nette ontwerper. Duidelijk in communicatie en denkt mee in jou hele proces. Hij maakt jou website tot iets nieuws wat niemand anders heeft. Goed bereikbaar wanneer je hem nodig hebt en zal zo snel mogelijk alles voor je willen regelen.
Pim Pellinkhof
Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof
Harco van Paperblue heb ik al jaren geleden zakelijk leren kennen. Termen als betrokken, correct, meedenkend en reëel zijn kenmerkend voor hem. Al jaren dus een tevreden klant. En? Geen fouten of steekjes laten vallen ? Oh jazeker wel, werken met Harco ontslaat je als klant en leverancier niet van goede communicatie met elkaar. En waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt van beide zijden. Maar het is de manier en interactie met elkaar hoe hiermee om te gaan en om goed te blijven communiceren. En misschien is dat wel het sterke punt van Harco, daar waar het misgaat een tandje erbij zetten en goed overleggen blijven. Daar bouw je als klant een goed fundament mee, waar je een mooie, fijne en vruchtbare samenwerking aan ontleend.
Eric Scheringa
Bouwartikel.nl

Projecten